• Geçmişimizden duyduğumuz gurur geleceğimize rehberlik ediyor. Türkiye’de yapı kimyasalları sektöründe değer yaratmak için çıktığımız yolda, 20 yılda inovasyon ve teknolojiye yaptığımız yatırım ile büyüdük.

  • FİXA, EPDM BOND Membran  Yapıştırıcısı ürünüyle 2019 Yılının Cephe Sistem Bileşeni Ödülü’nü aldı. Her türlü çatı ve cephe uygulamalarında EPDM membranların yatay ve düşey olarak yapıştırılmasında kullanılan EPDM BOND, akrilik, cam, çelik, taş, beton ve ahşap gibi birçok farklı yüzeye mükemmel yapışıyor, membran ile farklı bina yüzeyleri arasında yapıştırma ve sızdırmazlık sağlıyor.

  • Genel Müdürümüz Ali Murat Ekin, Özgür Kaan Alioğlu'nun Türkiye'yi dolaşarak enerji maliyetlerini düşürmek için konutlarda ve hizmet binalarında neler yapılabileceğini, Binalarda Enerji Verimliliği ve Sıfır Enerji Binalar'ın Dünya ve Türkiye'deki örnekleriyle birlikte ele aldığı Müdür Yollarda programına konuk oldu.

  • Bu yıl 42.si düzenlenen İstanbul Yapı Fuarı’nda ziyaretçilerini ağırlayan FİXA Yapı Kimyasalları, yenilikçi ürünleri ve profesyonel duruşu ile ziyaretçilerinden tam not aldı. Özellikle yabancı ziyaretçilerden yoğun ilgi gören FİXA, 11 farklı ürün grubunda toplanan yenilikçi çözümlerini sektörün beğenisine sundu. 

  • FİXA Yapı Kimyasalları’nın ilk kurum dergisi olan Aderans’ın üçüncü sayısı Temmuz ayı itibariyle yayınlanmaya başladı. Bu sayıda da teknik makaleler ve içerikler ağırlıkta olacak şekilde hazırlamış olduğu fark ediliyor. 

  • FİXA Yapı Kimyasalları’nın ilk kurum dergisi olan Aderans’ın ikinci sayısı Ekim ayı itibariyle yayınlananmaya başladı. Aderans dergisi için sektörde önemli bir yere sahip olan iletişim ajansı Prchitect ile anlaşan firma, kurum dergilerini teknik makaleler ve içerikler ağırlıkta olacak şekilde hazırlamış olduğu fark ediliyor.